VAD ÄR PÅ GÅNG

2017

MAJ

Vindsvåningar, räcken, galler, utbyggnader och portar är det som gäller denna månad.

APRIL

Nu har våren kommit men vi bor ju i Sverige så lite snö till kommer det säkert:o) Mycket är offererat och småjobb på gång men snart startar de större projekten i april. Så det rullar på framåt vilket vi är glada för.

MARS

Redan mars och i vanliga fall brukar tidig vår vara lugn men vi har full fart. Vilket är toppen. Fortsättning av skärmtak, grindar, balkongräcken, utbyggnader, specialbeställda lådor, portar och mycket mer. Vi har blivit fler medarbetare och även tagit in lärningar till oss, så det är spännande.

FEBRUARI

Vi tillverkar skärmtak, påkörningskydd, staket, monterar portar, hissfronter och massvis med annat roligt. Med andar ord, vi behöver verkligen bli fler medarbetare. Se vår flik söka jobb.

Denna månad har även vår VD Stefan Eklund blivit godkänt som IWIS:are (International Welding Inspector). Påbyggnad från fg års utbildning som IWS:are (International Welding Specialist). Stort grattis, vi är så stolta!

JANUARI

Nytt år, nya möjligheter och utmaningar, trevligt. Året har verkligen startat med full fart.

 

2016

DECEMBER

Just nu är det mycket grindar, tak, fönstergaller, dörrar och självklart portar. Även en hel del specialtillverkade produkter görs i verkstan. Det är verkligen jättekul att det är full fart innan julen är här .

NOVEMBER

Fortfarande många utomhus arbeten inne i stan. Skyltar och ställ till Stockholmsmässan. Mässingsplåtar till kunder, räcken och trappor som vi arbetar med just nu.

OKTOBER

Tiden bara flyger fram och här händer det saker. Fortfarande jobb utomhus så det blir till att ha vinterjackan på, på förmiddagarna i alla fall. Tak, balkonger, vinställ blandat med trappor i olika former och format.

SEPTEMBER

Det är sensommar och vi är ute och jobbar förfullt. Tak, galler, balkongräcken produceras och montaras.

AUGUSTI

Nästan hela styrkan är åter igen efter semestern och vi har satt igång med balkonger, räcken och dörrar direkt. Känns som att det blir en "husrenoverings månad" vilket är jättekul.

JULI

Ny-gammal arbetskollega har börjat hos igen vilket vi är väldigt glada för. Många specialprojekt för kunder, balkarbeten, säkerhetsdörrar och lagerservice. Företaget börjar gå på semster så vi är en mindre styrka nu men det är full fart ändå, så välkomna att ringa oss. Vi hjälper dig gärna.

JUNI

Oj juni gick verkligen fort pga mycket jobb så vi har inte ens hunnit med att uppdatera vad vi gjort. Blivit mycket balkarbeten, staket, dörrar, renoveringar och kundspecifika objekt. Leverantörsbesök hos Doorsystem i Danmark har vi vi också varit på denna månaden.

MAJ

Den här månaden är det full fart med att bygga tak, galler, plåtinklädnader, räcken och mycket annat. Nu är det verkligen en rolig tid att kunna arbeta utomhus.

APRIL

Offerterförfrågningar och jobb blandas rejält denna månaden. Kul och vi håller tummarna för nya projekt spännande projekt.

Möblerförfrågningarna rullar in dock i liten skala men det är så vi vill ha det just nu.

MARS

Projekt inne i stan och även i Solna. Allt från balkar, utbyggnader, ramper och portar.

FEBRUARI

Vi börjar februari med både små och stora projekt så som tillverkning av bord, lagninga av stolar, montering av tak, balkar och utbyggnader. Färdigställande av projekt Järna och projekt SEB.

Nu i slutet av månaden fick halva styrkan gå utbildningen MontageledareN som motsvarar TR-Stål/N. Vi är så stolta att säga att alla killarna klarade utbildningen och vi har nu ännu en gång ökat på vår kompetens inom företaget.

 

JANUARI

Nu har vi kört igång igen för fullt, måndag den 11 januari efter en lång härlig ledighet med nya krafter

 

2015

DECEMBER

Nu fick vår VD Stefan sitt riktiga intyg att han blivit IWS:are

Projekt i Täby Centrum

Projekt inne i stan på SEB

Mycket jobb i Solna med balkar, undertak och galler för olika företag

Projekt i Sollentuna färdigställt

 

NOVEMBER

Fredag den 21 november fick vi beskedet att vår VD Stefan Eklund nu är klar som IWS:are. Endast 2,5 fel på 4 tentor. Vi är så stolta och säger stort grattis till honom. Nu har vi vår egen IWS:are i företaget.

Den 20 november har vår arbetsledare Jorma Lindholm (till höger) arbetat hos oss i 15 år!

Han är en klippa med stor kunskap som vi värdesätter så mycket. Tack Jorma för dessa 15 år och vi hoppas att det blir minst 15 år till tillsammans.


Mall of Scandinavia, byggprojekt inne i stan, Sollentuna och tunnelbanan

Servicearbeten, portar, galler och grindar

Ännu en annons gick ut tillsammans med en artikel om hur viktigt det är att svets och byggföretag är CE certifierade enligt 1090

 

OKTOBER

Förberedelser inför jobb på Mall of Scandinavia

Fönstergaller, räcken, cykelparkeringar, bord och ny personal anställdes.

Järna jobbet helt klart och en artikel i tidningen gjordes.

 

SEPTEMBER

Full fart i Järna och på Skanska

Konstruktörer och designföretag fortsätter att höra av sig för speciallösningar

Balkar, räcken och grindar planeras för nybyggnationer

Dörrar, entreer, panncental plus service arbeten

VI SÖKER PERSONAL - SE FLIKEN "SÖKA JOBB"

 

AUGUSTI

- 2015-08-31 var vi med i DI och artikelserien Kvalitetssäkring. Gå gärna in och titta på länken: www.kvalitetssäkring.nu

Vi är ett av företagen i Sverige som faktiskt är ISO certifierade


- Samarbetar och arbetar just nu i Järna med uppbyggnad av en ny omformarstation, åt Prefab konstruktion, ca 18 ton stål.

För första gången i SE Svets Smides historia har vi nu gjort en reklambroschyr!!!


- Projekt på Skanska med balk konstruktioner

 

VÅR - SOMMAR

- Fredag den 12 juni blev vi CE certifierade enligt EN 1090-1:2009 plus A1:2011 med kravstandard enligt EN 1090-2 och ISO 3834 med referensstandarder

- En av våra duktiga svetsare Henrik Hyvärinen sprang Stockholm Marathon den 30e maj med vår företagströja med nummer 12316. Han sprang på tiden 3:58:06. Vi är så stolta. Stort stort grattis Henke!

- Nya spännande projekt pågång

- Servicearbeten utförs kontinuerligt för våra kunder

- Projekt med Tunnelbyggarn fortsätter under 2015 där vi hjälper till med rostfriaplåtarbeten

 

2014

- Flytt till större lokaler under november månad 2014 för att få plats med nya maskiner för att bli snabbare och vassare i produktion med högre precision.

- Stort projektsamarbete under 2014-2015 för Råsunda Förstad under ledning av BTH Bygg och Trexab

- Under november månad slutförde vi ett projekt för försvaret som pågått under 2014

- I början av 2014 startade vi certifieringen enligt ENSS1090-2 i samarbete med Svetsansvarig Sverige AB

 

 

Sidan uppdaterad: 2017-05-22 13:20